当前位置: 首页 > 学科分类 > 英语

七年级英语阅读训练,阅读题英语初一

  • 英语
  • 2025-03-25

七年级英语阅读训练?5.Can you give me some suggestions for my visit to Shanghai?描述,可知作者主要是在向李飞征求建议。故选A,请求一个旅行计划。那么,七年级英语阅读训练?一起来了解一下吧。

阅读题英语初一

七年级下册英语阅读训练答案

下面是我整理的七年级下册Unit 12的英语阅读理解答案,希望能帮到的大家!

section A

一.

A)1.has 2.are watching 3.playing 4.did 5.bought

(B) 6.fight 7.outside 8.classroom 9.else 10.hall

二. CBDCD

三.

1Can eat

2.Come to

3.No donrsquo;t

4.Donrsquo;t listen

5.other things

四 .

1. thoes rules

2.sports shoes

3.arrive late for

4.in the dining hall

5.at classroom outside

五.CAFDE

Section B

一.

(A)1. on 2.to 3. from to 4.at on 5.in by at

(B) 6.children 7.talking 8.any 9.her 10.speaking

二.1~5. DCABC

6~10. CDADD

三.

1.Do have to 2.Donrsquo;t run 3.Can play 4.have fun 5. canrsquo;t have to

四.

1.Do you usually help your mom make dinner?

2.Donrsquo;t talk loudly in the classrooms!

3.I have to go to bed by 10 orsquo;clock.

4.Do have to go to the Childrenrsquo;s Palase to learn the paino?

5.Can you meet friends at night?

五.

1~5.CABDA

6~10.CBDCA

六.

1.Welcome to School Library

2.Donrsquo;t take your food into the libray or eat in here .

3.它们会使书本潮湿。

七年级上英语阅读20篇答案

【答案】

1.C

2.C

3.B

4.B

5.A

【解析】

试题分析:短文大意:这是桑迪写给李飞的一封信,在信中桑迪主要介绍了自己来上海的这次旅行,只有一天的时间。因此她请求李飞帮助她制定一个旅行计划。

1.I will have a short holiday next week and have decided to

visit Shanghai for a second time.及下文署名可知是桑迪要去上海度假。故选C。

2.I have booked a room in the Peace Hotel.描述,可知作者在和平宾馆预定了一个房间。故选C。

3.and have decided tovisit Shanghai for a second time.描述,可知这是作者第二次去上海。可知他去过一次,故选B。

4.I will arrive on the night of March 27 and leave early on March 29.描述,可知作者只能在28日参观上海,故选B。

5.Can you give me some suggestions for my visit to Shanghai?描述,可知作者主要是在向李飞征求建议。

七下英语阅读题20篇

七年级英语阅读文章

英语考试中,阅读很重要。下面我给大家准备了七年级的英语阅读文章,欢迎大家阅读欣赏!

第一篇:Keep Your Direction 坚持你的方向

What would you do if you failed? Many people may choose to give up. However, the surest way to success is to keep your direction and stick to your goal.

On your way to success, you must keep your direction. It is just like a lamp, guiding you in darkness and helping you overcome obstacles on your way. Otherwise, you will easily get lost or hesitate to go ahead.

Direction means objectives. You can get nowhere without an objective in life.

You can try to write your objective on paper and make some plans to achieve it. In this way, you will know how to arrange your time and to spend your time properly. And you should also have a belief that you are sure to succeed as long as you keep your direction all the time.

如果失败了你会怎么做?很多人可能会选择放弃。

七年级下册阅读训练题

it's also probably a good idea for parents to allow teenagers to study in groups during the evening.

l konw we get noisy sometimes, but we learn a lot from each other.we also think that vacations should be longer.at present they're too short .longer vacations would give us time to do things like vilunteering.last summer i had an opportunity to volunteer at the local hospital,but i couldn't because i had to go back to school .it would be a good experience for me because i want to be a doctor when i'm older

也许,让家长们允许青少年在晚上群体学习也是个好主意。

七年级阅读理解训练题

1风和太阳(The Wind And The Sun)

One day the wind said to the sun, “Look at that man walking along the road. I can get his cloak off more quickly than you can.”

“We will see about that,” said the sun. “I will let you try first.”

So the wind tried to make the man take off his cloak. He blew and blew, but the man only pulled his cloak more closely around himself.

“I give up,” said the wind at last. “I cannot get his cloak off.” Then the sun tried. He shone as hard as he could. The man soon became hot and took off his cloak.

(有一天风跟太阳说: “看看那个沿着路上走的人.我可以比你快让他把披风脱下来.)

(“我们等着看吧,”太阳说, “我让你先试.)

(因此风尝试让那个人把披风脱下来.他用力地吹,可是那个人把披风拉得更紧.)

(“我放弃了,”风最后说, “我无法让他把披风脱下来.”然后由太阳试试看.他尽可能地晒他.不久,那个人很热就把披风脱下来了.)

2 THE NEWSPAPER 报 纸

Nowadays the newspaper possesses considerable value Everybody should read it. It supplies us with a variety of news every day. It tells us the political situation of the world. If we form the habit of reading the newspaper, we shall (will) get enough knowledge to cope with our circumstances.

现今报纸拥有极大的价值,人人都应该看它。

以上就是七年级英语阅读训练的全部内容,一、如何提高七年级英语阅读速度 1. 查阅 查阅其实是快读或速读的一种,单词Scaning的意思是扫读或查阅,其特点就是快,但快的同时又要全部扫及。因此,查阅的这种方法也可以理解为迅速找出文章中的有关事实细节或是文章中的某一具体信息。2. 阅读习惯 和我们平时阅读中文文章一样,内容来源于互联网,信息真伪需自行辨别。如有侵权请联系删除。

猜你喜欢